У Дніпрі загибель АТОшників назвали “умисним вбивством” і порушили справу

У Дніпрі загибель АТОшників назвали “умисним вбивством” і порушили справу

Укрінформ
У Дніпрі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства бійців АТО.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області у Facebook.

“У Дніпрі поліція встановлює обставини стрілянини, під час якої загинуло двоє осіб. За даним фактом слідчим управлінням ГУНП порушено кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)”, - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в поліції, 24 липня близько 20:00 до правоохоронців надійшла інформація, що на проспекті Гагаріна, 92, в Шевченківському районі Дніпра чути постріли та на асфальті лежить нерухоме тіло чоловіка.

“Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували: близько 19.50 невідомі під’їхали на автомобілі та з автоматичної зброї спричинили вогнепальні поранення шістьом громадянам, які знаходилися на літньому майданчику кафе. Після цього зловмисники зникли з місця скоєння злочину на автомобілі.

Читайте також: Стало відомо, хто загинув та дістав поранення під час стрілянини у Дніпрі

У результаті стрілянини на місці загинув один чоловік, шестеро були доставлені до лікарні. Пізніше один із них помер від отриманих травм”, - повідомили в ГУ Нацполіції.

Ніхто із перехожих в результаті стрілянини не постраждав, запевняють правоохоронці.

З метою розшуку та затримання зловмисників по Дніпропетровській області вводився оперативний план «Сирена». До розшуку та затримання зловмисників залучено всі підрозділи правоохоронців.

Як повідомлялося, за даними ЗМІ, загиблі внаслідок стрілянини у Дніпрі 24 липня - два учасника бойових дій на Донбасі.

Зокрема, за попередніми даними, під час стрілянини загинув колишній боєць 11 батальйону 59 бригади з позивним «Щука». Численні поранення, від яких згодом помер в лікарні, дістав ветеран АТО Олексій Вагнер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-