Позов заступника голови СБУ до Сакварелідзе суд розгляне у жовтні

Позов заступника голови СБУ до Сакварелідзе суд розгляне у жовтні

Укрінформ
Печерський райсуд Києва переніс на 9 жовтня розгляд справи за позовом заступника голови СБУ Павла Демчини до екс-заступника генпрокурора, члена ради партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" Давіда Сакварелідзе про захист честі та ділової репутації.

Відповідне рішення у понеділок оголосила суддя Тетяна Остапчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Перед початком засідання близько двох десятків активістів провели акцію під стінами суду. Вони тримали у руках прапори "Руху нових сил Михайла Саакашвілі", а також плакати із написами: "#Япідтримую David Sakvarelidze", "Take off hands from David" тощо.

На початку судового засідання суддя Остапчук повідомила, що до суду не з'явився один із відповідачів - зокрема, ЗМІ, яке опублікувало позицію Сакварелідзе із посту у Facebook.

Представники позивача висловилися проти продовження судового засідання у зв'язку з відсутністю представника другого відповідача. Водночас Сакварелідзе заявляв про необхідність продовження судового засідання.

Читайте також: НАБУ взялося за незаконне збагачення посадовця СБУ Демчини

"Суд ухвалив оголосити у справі перерву. Наступне засідання призначено на 9 жовтня на 16:00", - сказала Остапчук.

Раніше Сакварелідзе заявляв, що отримав повістку в суд за позовом від Демчини. За словами політика, проти нього висунуто позов про захист честі, гідності та ділової репутації Демчиною в зв'язку з попередніми заявами Сакварелідзе про стеження СБУ за командою Міхеїла Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-