Детективи НАБУ вивчають у Сінгапурі досвід боротьби з корупцією

Детективи НАБУ вивчають у Сінгапурі досвід боротьби з корупцією

Фото
Укрінформ
Делегація Національного антикорупційного бюро України на чолі з директором НАБУ Артемом Ситником перебуває у Сінгапурі з метою участі у тижневому тренінгу з питань боротьби з корупцією.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України у Сінгапурі та Брунеї у Facebook.

"17-21 липня 2017 року у Сінгапурі перебуватиме делегація Національного антикорупційного бюро України на чолі з директором НАБУ Артемом Ситником. Українські держслужбовці візьмуть участь у тренінгу з питань протидії та боротьби з корупцією, організація якого стала можливою завдяки домовленостям Президента України Петра Порошенка з Прем’єр-міністром Сінгапуру Лі Сієн Луном", - йдеться у повідомленні.

Під час відкриття навчального курсу посол України у Сінгапурі Дмитро Сенік висловив вдячність уряду Сінгапуру за підтримку реформ в Україні, зазначивши, що "уряд України цінує можливість вивчати сінгапурський досвід боротьби з корупцією для удосконалення вітчизняної антикорупційної практики".

В рамках тижневого тренінгу представники НАБУ матимуть можливість ознайомитися з роботою сінгапурського Бюро розслідувань корупційної діяльності, а також відвідати офіс Генеральної прокуратури з метою вивчення відповідного законодавства та основних принципів державного управління Сінгапуру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-