Аваков запевнив: злочинність зменшилась на 16,5%

Аваков запевнив: злочинність зменшилась на 16,5%

Укрінформ
За перше півріччя 2017 року у сфері особливо тяжких злочинів рівень розкриття становить від 87% по умисним вбивствам до 93%, а в порівнянні з аналогічним періодом 16-го кількість злочинів зменшилась на 16,5%.

Відповідні підсумки роботи Нацполіції за перше півріччя 2017 року виклав на своїй сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Нацполіція підбила підсумки роботи за перше півріччя 2017 року - динаміка впевнено позитивна. У сфері особливо тяжких злочинів проти життя і здоров'я людей рівень розкриття злочинів становить від 87% по умисним вбивствам до 93% - нанесення тяжких тілесних злочинів», - написав Аваков.

Читайте також: Радник Авакова розповів, скільки зброї сьогодні є на руках в українців

Згідно викладеної ним інфографіки, кількість злочинів за перше півріччя 2017 року зменшилась на 16,5%, а також за цей же час було розкрито на 20,5% більше злочинів, ніж за аналогічний період 2016 року.

Зокрема, на 16% зменшено кількість вчинених умисних вбивств, на 18% зменшено кількість вчинених тяжких тілесних ушкоджень; на 26% зменшено кількість вчинених розбійних нападів; на 32% зменшено кількість грабежів; на 22% розкрито більше злочинів у сфері господарської діяльності.

Читайте також: Аваков вибачився перед відвідувачами ТЦ Gulliver через операцію силовиків

Також, відповідно до цих даних, на 16% викрито більше злочинів, пов'язаних з використанням бюджетних коштів; в 1,8 рази більше припинено діяльність організованих груп і злочинних організацій.

«Чи задоволений я результатами? Звичайно, ні! Рівень злочинності в Україні неприпустимо високий для цивілізованої європейської країни. Чи задоволений тенденцією - вже помітному зниженню рівня злочинності, зростання розкриття та поліпшенню якості роботи системи поліції? Безсумнівно!», - наголосив Аваков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-