Порошенко: Нікому не дозволю обкрадати армію

Порошенко: Нікому не дозволю обкрадати армію

Відео
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що нікому не дозволить обкрадати армію.

Про це він сказав на зустрічі з працівниками Львівського бронетанкового заводу, керівництво якого було затримано за мільйонні махінації, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу окремо наголосити: як Верховний головнокомандувач і як Президент України я нікому не дозволю обкрадати армію. І нікому не дозволю гріти руки на поставках до Збройних сил. Український народ віддає останнє, і красти на цьому не дозволено нікому", - сказав глава держави.

Президент зазначив, що правоохоронні органи два місяці працювали над справою про розкрадання керівництвом заводу 28,5 млн грн державних коштів.

Порошенко також відзначив роботу Служби внутрішньої безпеки Укроборонпрому. За його словами, за зібраними нею матеріалами порушено 41 кримінальну справу і попереджено розкрадання 631 млн грн. За результатами перевірок відсторонено 25 керівників.

Окремо глава держави подякував ГПУ, НАБУ і САП за рішучі скоординовані дії.

Читайте також: Львівський бронетанковий отримає 920 мільйонів - Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, НАБУ та САП затримали посадовців ЗСУ та ДП "Львівський бронетанковий завод", які створили  схему, коли замість нових двигунів для танків Т-72 закупалися двигуни, які раніше були у використанні. Таким чином вони в 2015 році вчинили розтрату бюджетних коштів  на суму 28,5 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-