Силовики заарештували автівки

Силовики заарештували автівки "захисників імперії" Клименка - Матіос

Укрінформ
Екс-міністр доходів та зборів Олександр Клименко направив працівників своєї охоронної фірми "Скіф” для протидії обшукам, які сьогодні проводять правоохоронці.

Про це повідомив головний військовий прокурор Анатолій Матіос на своїй сторінці у Facebook.

“Екс-мінздох Клименко нервує (міс і містер Клименко- правда, нині хороший день?). Клименко кинув у "бій" для захисту своєї імперії награбованих статків останні резерви - на обшуки почали під'їжджати кремезненькі хлопці з охоронної фірми "Скіф", яка належить Клименку”, - йдеться у повідомленні.

За словами Матіоса, ці хлопці “пропонують любі найтовщі гроші за повернення і не вилучення схованих документів”.

“І так цей “Скіф” доречно приїхав - ми якраз за рішенням суду і арештували їхні автівки. Не “Ланоси”. Документуємо їх пропозиції. Знімати кіно буде "Юнісон сінема", - заявив він.

Раніше під час прес-конференції у Києві Матіос заявив, що для захисту награбованих в українців грошей, а також для функціонування свого злочинного угруповання Клименко у 2014 році створив охоронну фірму "Скіф", куди увійшли колишні співробітники спецпідрозділів МВС та СБУ. За словами військового прокурора, представники цієї фірми займалися незаконним стеженням, організацією проплачених протестних акцій тощо. 

Читайте також: Аваков вибачився перед відвідувачами ТЦ Gulliver через операцію силовиків

Як повідомляв Укрінформ, наразі триває 151 обшук у компаніях екс-міністра доходів та зборів Клименка за фактом розкрадання 12 мільярдів доларів. Зокрема, в Києві обшуки проходять в офісних приміщеннях на чотирьох поверхах торговельного центру Gulliver. 

Основна частина обшуків проходять у Києві, також обшуки тривають в Одесі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-