Підозри оголосили уже 56

Підозри оголосили уже 56 "клименківцям" - Матіос

Укрінформ
У справі злочинної організації екс-президента Віктора Януковича та екс-міністра доходів та зборів Олександра Клименка наразі оголошено про підозри 56 екс-податківцям.

Про це головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив на прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу наголосити, що наразі у цій справі оголошено підозри 56 екс-податківцям, частина з яких оголошена у міжнародний розшук. Ми очікуємо після зустрічі міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з послами європейських країн, так званої сімки, сприяння по затриманню екс-податківців, які перебувають у Хорватії, Іспанії тощо", - сказав Матіос.

Читайте також: Журналістів радіо "Вести" не обшукували - Матіос

Він також висловив сподівання, що після сьогоднішніх обшуків охочих співпрацювати зі слідством буде більше.

"У нас є угоди з попередньо затриманими екс-податківцями... про визнання винуватості, надання свідчень про функціонування податкових майданчиків... Ми сподіваємося, що після сьогоднішньої хвилі, і дасть бог наступних, бажаючих піти з покаянням перед українським народом і заключити угоди зі слідством, ще буде кілька", - наголосив Матіос.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 14 липня, у рамках кримінального провадження за фактом створення злочинної організації екс-президентом Віктором Януковичем та екс-міністром доходів і зборів Олександром Клименком триває “друга хвиля” обшуків. 

24 травня правоохоронці провели понад 400 обшуків у податківців у 15 областях України в рамках розслідування цієї справи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-