В Одесі поліцейські погоріли на хабарі в $2,5 тисяч

В Одесі поліцейські погоріли на хабарі в $2,5 тисяч

Укрінформ
11 липня слідчі облпрокуратури спільно викрили одного з оперуповноважених та слідчого Суворовського відділу поліції Одеси на одержанні неправомірної вигоди.

Поліцейські обіцяли за хабар змінити кваліфікацію відкритого кримінального провадження, завдяки чому підозрюваний міг уникнути в'язниці, повідомляє прес-служба Одеської облпрокуратури.

"Поліцейські вимагали й отримали 2 тисячі 500 доларів від одного з підозрюваних за перекваліфікацію кримінального правопорушення на менш тяжкий злочин. Для отримання хабара два правоохоронці скористалися послугами посередника, який мав, за домовленістю, після одержання хабара передати його поліцейським через 5 днів. При цьому поміняти купюри, позбувшись "мічених", зазначили в прокуратурі.

Читайте також: Чиновники Укрзалізниці погоріли на хабарі в $150 тисяч

Наразі тривають першочергові слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення про підозру трьом фігурантам та обрання їм запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України здійснюють слідчі прокуратури Одеської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-