Земляки попрощалися з Надією Морозовою, яка загинула в зоні АТО

Земляки попрощалися з Надією Морозовою, яка загинула в зоні АТО

Фото
Укрінформ
У райцентрі Окни Одеської області поховали 23-річну Надію Морозову - військовослужбовця 59-й окремої мотопіхотної бригади, що загинула під час мінометного обстрілу під Маріуполем.

У смт Окни оголосили День жалоби, повідомляє інформаційний центр райдержадміністрації.

"Мешканці Окнянщини, рідні та близькі, бойові побратими, всі небайдужі люди прощалися на колінах з Надією Морозовою, що загинула в зоні антитерористичної операції", - зазначили в РДА.

За словами райвійськкомісара Сергія Кричевского, "після закінчення Окнянського навчально-виховного комплексу Надія продовжила навчання у Білгород-Дністровському економіко-правовому коледжі. У 2016 році вступила до лав Збройних сил України, де набула професії кухаря. 26 червня під час виконання бойового завдання 23-річна Надія загинула. В Окнах її чекали 4-річний син Роман та батьки".

Читайте також: Поховали санінструктора, яку російські найманці розстріляли з ПТУРа в медичній машині

Голова Одеського підрозділу громадської організації "Всеукраїнська спілка родин учасників АТО" Валентина Антіпова вважає, що "потрібно з'ясувати всі обставини загибелі військовослужбовця Морозової. Зараз розслідування веде військова прокуратура, досліджуються також дії командування військової частини, в якій служила Морозова".

Фото: Окнянська РДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-