Порошенко нагородив орденом скандального екс-прокурора АТО Кулика

Порошенко нагородив орденом скандального екс-прокурора АТО Кулика

Укрінформ
Заступник начальника Департаменту міжнародно-правового співробітництва Генпрокуратури, колишній прокурор сил АТО Костянтин Кулик, який є фігурантом розслідування НАБУ, відзначений орденом з нагоди Дня Конституції України.

Про це йдеться в указі Президента №168/2017 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України» від 28 червня.

Згідно з документом, Кулика нагороджено орденом «За заслуги» ІІІ ступеня за «значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм».

Окрім нього ордени за заслуги отримали Олександр Герега та Владислав Атрошенко, які 16 січня 2014 року голосували за репресивні закони. Відтак нардеп Герега отримав орден За заслуги ІІ ступеня, а екс-надреп, а зараз мер Чернігова Владислав Атрошенко, від президента отримав орден ІІІ ступеня.

Нагадаємо: у жовтні 2016 року прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури спільно з детективами НАБУ вручили обвинувальний акт Костянтину Кулику. Його звинувачують у незаконному збагаченні, справу передали до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-