Порошенко підписав закон про соцзахист чорнобильців

Порошенко підписав закон про соцзахист чорнобильців

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав Закон України № 2082-VIII "Про внесення зміни до статті 48 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи".

Закон був ухвалений Верховною Радою 6 червня 2017 року, повідомляє прес-служба глави держави.

"Законом вносяться зміни до статті 48 Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", згідно з якими поновлюється право на отримання щорічної допомоги на оздоровлення для дітей, які втратили внаслідок Чорнобильської катастрофи одного з батьків, та евакуйованих із зони відчуження у 1986 році. Відповідно буде забезпечено отримання щорічної допомоги на оздоровлення евакуйованим із зони відчуження у 1986 році та дітям, які втратили внаслідок Чорнобильської катастрофи одного з батьків, що сприятиме належному соціальному захисту цієї категорії осіб", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відповідну норму закону внаслідок технічної помилки було скасовано в результаті внесення змін до Закону України від 21 квітня 2016 року № 1339-VIII "Про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи".

Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-