Сьогодні ховатимуть ветерана АТО, вбитого хуліганом у Києві

Сьогодні ховатимуть ветерана АТО, вбитого хуліганом у Києві

Укрінформ
З убитим в Києві добровольцем Олійником прощатимуться в неділю в Українському домі, а поховають на Берковецькому кладовищі столиці.

Про це повідомляє ТСН.

Учора Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід для Анатолія Чивікова, підозрюваного у вбивстві Сергія Олійника в центрі Києва, у вигляді двох місяців арешту без права застави.

Йому загрожує до 15 років за ґратами.

"Намагався приховати докази, втекти. Прокурори просили два місяці без застави. Суд підтримав їхнє прохання", - прокоментувала вердикт речниця прокуратури Надія Максимець.

Як повідомляв Укрінформ, командира розвідки першого батальйону 14-ї бригади (позивний Вікінг) Сергія Олійника було вбито 22 червня під час сварки біля метро "Золоті ворота".

За словами речниці поліції Києва Оксана Блищик, конфлікт виник через гру вуличного музиканта – сина загиблого – на синтезаторі у сквері.

"...Син загиблого грав на музичному інструменті, убивця вийшов п’яний, став вимагати припинити гру. Тоді за сина вступився батько. Вони стали сваритися. Син у цей час десь подівся, а коли повернувся, то знайшов батька у крові", - розповіла Блищик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-