Мінінформ оприлюднив список сайтів, які пропонує заблокувати

Мінінформ оприлюднив список сайтів, які пропонує заблокувати

Список
Укрінформ
Міністерство інформполітики оприлюднило перелік сайтів, які містять інформацію, що має ознаки такої, яка заборонена до розповсюдження нормами українського законодавства.

Документ доступний на сайті міністерства.

"Напрацьовано робочою групою при МІП під керівництвом заступника міністра Дмитра Золотухіна та розглянуто Експертною радою при відомстві, передано до СБУ", - йдеться у повідомленні.

У перелік сайтів, які мають бути заблоковані, потрапили: rusvesna.su, rusnext.ru, news-front.info, nahnews.org, antifashist.com, antimaydan.info, lug-info.com, novorossia.today, comitet.su, novoross.info, freedom.kiev.ua, odnarodyna.org, ruspravda.info, on-line.lg.ua, c-pravda.ru, 1tvcrimea.ru.

Як зазначаэться, кожен із цих сайтів порушує законодавство України у частині “розпалювання міжетнічної та міжнаціональної ворожнечі” або "порушення територіальної цілісності”.

Раніше у понеділок міністр інформаційної політики Юрій Стець на прес-конференції в Укрінформі заявив, що МІП протягом двох годин оприлюднить на своєму сайті список сайтів, які мають бути заблоковані в Україні як такі, що шкодять державі. Міністр зазначив, що список переданий до СБУ та має бути розглянутий на засіданні РНБО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-