Під Укрзалізницею - пікет: вимагають

Під Укрзалізницею - пікет: вимагають "європейських зарплат"

Фото, відео
Укрінформ
Вільна профспілка залізничників сьогодні під будівлею ПАТ "Укрзалізниця" проводить мітинг з вимогою підвищення заробітної плати.

Біля центрального офісу Укрзалізниці зібралося близько сотні демонстрантів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вимагаємо підняття заробітної плати працівникам, які працюють на робітничих професіях інженерно-технічного складу не менш ніж на 100%", - заявив голова вільної профспілки залізничників Володимир Козецький. 

За його словами, пікетування буде безстроковим, доки не будуть виконані вимоги мітингувальників.

Козецький зауважив, що у 2016 році залізничники уже пікетували Укрзалізницю з такими ж вимогами. Тоді керівництво обіцяло їх розглянути і вирішити, але, як говориться, "віз і нині там", додав він. 

Пікетувальники тримають гасла з написами: "Досить експериментів над залізничниками", "Європейським вимогам - європейське забезпечення", "Ні - хабарникам!". 

Фото, відео: Євгена Любімова

Як повідомляв Укрінформ, раніше голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун заявив, що за неповний рік зарплати українським залізничникам підвищено на 50%, і запевнив, що тенденція до підвищення зарплат продовжуватиметься і надалі. За його словами, відповідні рішення прописані у Стратегії розвитку залізниці на наступні 5 років, яка вже ухвалена правлінням "Укрзалізниці" й тепер очікує на затвердження наглядовою радою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-