Хабар у $5 мільйонів: застава чиновниці Фонду гарантування -  більше, ніж у Насірова

Хабар у $5 мільйонів: застава чиновниці Фонду гарантування - більше, ніж у Насірова

Укрінформ
Печерський районний суд міста Києва обрав затриманій за хабарництво уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативною внесення застави в сумі 130 млн грн.

Про це інформує прес-служба Генеральної прокуратури України у Facebook

«За клопотанням Генеральної прокуратури Печерським районним судом м. Києва одній з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб обрано запобіжний захід тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 130 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України спільно із управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих ГПУ та Головного Управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України 7 червня 2017 року під час одержання неправомірної вигоди у сумі 5 млн доларів США затримано одну з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Нагадаємо, у середу генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ спільно з СБУ затримали під час одержання хабара в сумі 5 млн дол одну з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, яка розробила злочинну схему вимагання та одержання хабарів від керівників банківських установ, до яких введено тимчасові адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-