Браконьєр наловив риби на 2 мільйони

Браконьєр наловив риби на 2 мільйони

Укрінформ
Співробітники ДПСУ, Нацполіції та інспектори рибоохорони в Одеській області затримали автомобіль, яким браконьєр перевозив незаконно виловлену рибу цінних порід, які занесені до Червоної книги, загальною вартістю понад 2 мільйони гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"У ніч на 8 червня оперативні співробітники ДПСУ, УЗЕ ДЗЕ Нацполіції та представники Держрибоохорони реалізували спільними зусиллями інформацію про можливий незаконний вилов для продажу риби цінних порід, які занесені до Червоної книги - зупинили в місті Вилкове автомобіль Mercedes Sprinter з рибою цінних порід. З'ясувалося, що громадянин України перевозив в автомобілі близько 1 т 600 кг калкана, більше 130 кг цінних порід - осетра та севрюги, які занесені до Червоної книги, та понад 160 кг інших порід риби", - зазначили в ДПСУ.

При опитуванні водій не зміг пояснити місце та спосіб вилову риби, як і не зміг надати потрібних документів.

За цим фактом до Кілійського відділення Національної поліції направлено повідомлення за ст. 249 (незаконне зайняття рибним промислом) Кримінального кодексу України. До Ізмаїльського відділу поліції в Одеській області направлено повідомлення для внесення події до ЄРДР.

Загальна сума завданих державі збитків склала понад 2 мільйони гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-