МІП завершило першу інформкомпанію про допомогу Японії Україні

МІП завершило першу інформкомпанію про допомогу Японії Україні

Укрінформ
МІП в рамках Року Японії в Україні продовжує інформувати громадян про заходи, які реалізуються у співпраці Посольства Японії з українськими державними органами.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики.

"Інформування відбувається, зокрема, через Мультимедійну платформу іномовлення України: Національне інформаційне агентство "Укрінформ" та телеканал "UA|TV", - йдеться в повідомленні.

За словами координатора МІП із питань інформування, відомство вже розробило другу хвилю соціальної кампанії про цінності японців, яку буде розміщено на бігбордах.

"МІП завершило першу бордову кампанію про допомогу Японії нашій державі. Тепер донесемо до населення особливості японців. Бордова кампанія запланована на липень", - зазначила координатор МІП з питань інформування в рамках Року Японії в Україні Марина Соботюк.

Вона запевнила, що Мультимедійна платформа іномовлення України тримає тему Японії в топах новин, а також поінформувала: Посольство Японії оперативно передає інформацію про заходи, які потребують висвітлення, МІП також готує заходи на серпень, жовтень та листопад, що поінформують про культуру Японії, а також дозволять долучити спеціалістів сфери комунікацій до інформаційної безпеки держави.

Як повідомлялося, згідно з Указом Президента України Петра Порошенка, з метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв'язків між Україною та Японією, 2017 рік оголошено Роком Японії в Україні. Відтак, МІП спільно з Посольством Японії в Україні планують інформувати суспільство про низку заходів, що допоможуть ознайомити українців з культурою, традиціями та історією Японії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-