Перша леді відкрила фестиваль «Ми - діти твої, Україно!»

Перша леді відкрила фестиваль «Ми - діти твої, Україно!»

Фото
Укрінформ
Марина Порошенко привітала з Міжнародним днем захисту дітей учасників всеукраїнського фестивалю «Ми – діти твої, Україно!», який проходив у селі Пустоварівка на Київщині. 

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"У фестивалі взяли участь майже дві тисячі дітей. Це – діти-сироти з лінії розмежування у Донецькій області, діти з анексованого Криму, діти учасників АТО з Вінницької, Житомирської та Київської областей", - йдеться у повідомленні.

У вітальному слові Марина Порошенко підкреслила, що діти – це найдорожчий скарб для кожної родини і держави. «Для України ваше покоління особливе, бо ви – генерація українців, яка народжена в незалежній державі. А це означає, що вам притаманне загострене почуття гідності і справедливості», - сказала дружина Глави держави.

Дружина Президента України разом із головою Київської ОДА Олександром Горганом також узяли участь у церемонії покладання квітів до Меморіалу Героям Другої світової війни та Героям АТО.

У рамках святкування відбувся парад вишиванок. Колона почесних гостей та учасників фестивалю на чолі з чемпіоном світу з авіамодельного спорту Іллею Редюком пройшлася центральною вулицею Пустоварівки.

Марина Порошенко разом із дітьми також узяла участь у церемонії закладання парку «Сад миру» на честь учасників фестивалю «Ми – діти твої, Україно!».

Учасники фестивалю демонстрували свої таланти у вокалі, хореографії, інструментальній музиці, художньому мистецтві та художньому читанні.  

Фото: Офіційне інтернет-представництво Президента України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-