Грицак закликав українців зберігати

Грицак закликав українців зберігати "сокровенне" на західних онлайн-ресурсах

Укрінформ
Голова СБУ Василь Грицак переконаний, що свідомі українці вже не користуються російськими соцмережами після їх заборони на території України.

А також закликав українців зберігати важливу для них інформацію на західних онлайн-ресурсах. Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна», повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Свідомі українці розуміють (доцільність заборони російських соцмереж в Україні - ред.) і не користуються ними, і навіть не тому, що російські спецслужби збирають про них персональні дані. Внаслідок цих дій потерпає російська економіка, через це російський бізнес поніс значні збитки. Нехай краще західний бізнес отримує ті прибутки. Нехай краще наші громадяни те, що сокровенне для них, зберігають на інших ресурсах, і ми всі тільки виграємо від цього», - сказав Грицак.

Як повідомлялося, 15 травня президент України Петра Порошенка підписав указ про запровадження санкцій проти ряду російських інформаційних продуктів. Зокрема, під заборону в Україні потрапили соцмережі «Вконтакте», «Однокласники», портал «Яндекс» та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-