Україні слід заблокувати всі сайти ОРДЛО - Геращенко

Україні слід заблокувати всі сайти ОРДЛО - Геращенко

Укрінформ
Після блокування російських соціальних мереж потрібно заблокувати всі сайти бойовиків ОРДЛО.

Про це заявила представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи і віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Наступний етап - заблокувати всі сайти ОРДЛО як такі, що порушують українське законодавство, сіють міжнаціональну ворожнечу, виступають проти територіальної цілісності і суверенітету України", - написала вона.

Про це Геращенко написала після заяви президента Франції Емманюель Макрона про те, що російські ЗМІ Russia Today і Sputnik - це органи пропаганди.

"Примітно, що французьким журналістам, громадським організаціям, Генсеку РЄ Янгланду, Amnesty International і т. д. не прийшло в голову робити заяви про наступ на свободу словами і т. д. Тому що всі ці Раші тудей мають до свободи слова дуже сумнівне відношення. А чому ж тоді такий гвалт з приводу Інтернет-сестричок рашитудей, всіх цих Рашиодноклассников і вконтакті?", - зазначила вона.

Також Геращенко додала, що заяви Макрона - це "чудовий аргумент для всіх європейських чиновників та структур, які роблять вигляд, що не розуміють причин і наслідків гібридної війни та інформаційної складової цієї війни РФ проти всього цивілізованого світу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-