Київ незмінно залишається центром української нації - Гройсман

Київ незмінно залишається центром української нації - Гройсман

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав жителів столиці з Днем Києва.

Про це повідомляє Урядовий портал

"Київ – флагман усіх важливих процесів України та східноєвропейського регіону. Він є сучасним європейським містом, яке динамічно розвивається та продовжує формувати загальнонаціональні тренди. Це культурна столиця однієї з найбільших європейських націй і її візитівка, що притягує гостей, туристів, творчих людей, науковців, бізнесменів, управлінців, менеджерів, працівників багатьох інших сфер, які формують потужний культурний фон. Це місто стартапів, інноваційних ініціатив і важливих суспільних і культурних змін. Він є безумовним економічним лідером України, що має значний потенціал для подальшого розвитку, інтелектуальним майданчиком у багатьох царинах життєдіяльності суспільства та держави, які задають темп багатьом процесам у нашій країні", - йдеться у вітанні.

Гройсман відзначив, що з давніх часів Київ набув слави впливового осередку культурного, політичного та економічного життя не лише України, а і всього східноєвропейського регіону.

"Йшли віки, змінювалися держави та імперії, проте Київ незмінно залишається центром української нації. Сьогодні він уособлює єдність українців та нашої великої країни, яка повертається до європейської домівки», - наголосив він.

Прем'єр побажав місту та київській громаді всебічного процвітання, добробуту та комфортного життя.

"Нехай київські вулиці з каштанами завжди радують наше око, а гостинність киян і надалі зворушує серця гостей і мандрівників!», - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-