Гройсман привітав школярів із закінченням навчального року

Гройсман привітав школярів із закінченням навчального року

Відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман привітав українських школярів із закінченням навчального року і побажав цьогорічним випускникам успіхів.

Про це він сказав на святі Останнього дзвоника у Броварській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №7 на Київщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я хочу побажати вам успіхів. Насправді життя не завжди є справедливим, але я точно знаю: якщо докладати зусиль, якщо все робити для досягнення своєї мети, то завжди її досягнете. Ви приречені бути успішними! Але це залежить від того, наскільки ви будете наполегливими», - звернувся Гройсман до випускників.

Він зазначив, що мріє про те, аби кожен випускник в Україні став гордістю для своїх батьків, щоб шанував своїх рідних, учителів, щоб працював у майбутньому на розвиток країни і використовував для цього усі свої знання. 

«На мій погляд, школа -  це як єдина родина. Принаймні, це так відчуваю. Але насправді для нас, для уряду, для мене як для Прем’єр-міністра дуже важливо повертати довіру, повагу до української освіти», - додав глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-