Порошенко привітав українців з Днем матері

Порошенко привітав українців з Днем матері

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко звернувся до українців з нагоди Дня матері.

Про це йдеться у зверненні Глави держави.

"Дорогі матері! Сердечно вітаю вас із світлим і зворушливим святом - Днем матері. Материнство - безцінний дар, вічне джерело буття людського, основа сім'ї і роду. Саме мудрі і добрі матусині уроки є головним дороговказом на життєвому шляху, а її любов - найнадійнішим оберегом", - йдеться у зверненні.

Як зазначається, кожен із нас з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ своєї неньки, прагне знайти спокій та розраду в її щедрому і безмежному серці.

"Дякуємо вам за ніжність і ласку, за співані безсонними ночами колискові, за шиті оберегами вишиванки, за безмежне терпіння і щоденну натхненну нелегку працю, за молитви, які оберігають нас. Доземний уклін усім матерям, чиї сини та доньки боронять нашу рідну землю на Сході України. Самовідданість, героїзм та мужність ваших дітей - це насамперед ваша заслуга", - сказав Порошенко.

Порошенко побажав матерям, щоб тепло домашнього вогнища, створене їхніми лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало родини повсякчас, а добро, що невтомно сіють вони довкола себе, повернулося сторицею.

"Миру, благополуччя, Божої ласки та прихильності долі вам на довгі і щасливі літа", - побажав глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-