Матіос представив нового військового прокурора сил АТО

Матіос представив нового військового прокурора сил АТО

Укрінформ
Головний військовий прокурор Анатолій Матіос представив нового військового прокурора сил АТО – полковника юстиції Олега Сенюка, який до цього очолював військову прокуратуру Західного регіону України.

Представлення відбулося 12 травня у Краматорську, інформує прес-служба ГПУ.

"Анатолій Матіос відзначив, що Олег Сенюк має достатній досвід роботи у військовій прокуратурі регіонального рівня, тому забезпечить ефективну взаємодію з усіма відомствами зони АТО", - йдеться у повідомленні.

Після представлення відбулась розширена нарада представників силових відомств Донецької і Луганської областей - Антитерористичного центру, Служби безпеки України, Нацполіції, прокуратури, Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Учасники наради обговорили питання взаємодії силових структур в умовах бойових дій.

Зазначається, що Олег Сенюк народився у 1979 році, навчався у Львівському національному університеті ім. Івана Франка. Працював, зокрема, на посадах помічника прокурора Галицького району міста Львова, слідчого в особливо важливих справах слідчого відділу управління нагляду за законністю оперативно-розшукової діяльності дізнання та досудового слідства військової прокуратури Центрального регіону України, начальника слідчого відділу управління нагляду за законністю оперативно-розшукової діяльності дізнання та досудового слідства військової прокуратури Центрального регіону України, військового прокурора Дарницького гарнізону Центрального регіону України, Дарницького прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Центрального регіону України, військового прокурора Дарницького гарнізону Центрального регіону України.

24 березня 2015 року був призначений військовим прокурором Західного регіону України.

Фото: gp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-