Меріл Стріп приєдналася до акції на підтримку Сенцова

Меріл Стріп приєдналася до акції на підтримку Сенцова

Укрінформ
Голлівудська акторка Меріл Стріп приєдналася до акції на підтримку українського режисера Олега Сенцова, незаконно засудженого в Росії.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат Мустафа Найєм, він також розмістив фото Меріл Стріп з табличкою #FreeSentsov.

За його словами, Стріп була в курсі, що серед номінантів премії PEN International є засуджений режисер, але всіх подробиць його історії не знала.

«Під час недовгого діалогу мені вдалося досить детально розповісти їй про історію Олега Сенцова — про матеріали його справи, про його сім'ю, про Крим, про насильно нав'язане громадянство і двох його дітей, що залишився на анексованій території», — написав нардеп.

За словами Найєма, під час нагородження, коли на екрані показували відеоролик про номінацію Олега премією, вона розплакалася. "Вже після церемонії ми з нею говорили ще раз. Акторка сказала, що готова приєднатися до кампанії ПЕН-центру зі звільнення Олега", — написав Найєм. 

Як повідомлялося раніше, що українського режисера, політв'язня Кремля Олега Сенцова нагородили премією американського ПЕН-центру імені Барбари Голдсміт «Свобода писати».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-