Перелому теж відпустили на поруки

Перелому теж відпустили на поруки

Оновлено
Укрінформ
Солом'янський районний суд Києва ухвалив рішення застосувати щодо екс-голови наглядової ради Одеського припортового заводу Сергія Переломи запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

Про це оголосив суддя Олександр Бобровник, зачитуючи рішення суду в суботу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Застосувати до Переломи запобіжний захід у вигляді особистої поруки, визначити поручителями народного депутата України Княжицького, народного депутата Пинзеника, народного депутата Ледовських, народного депутата Бойко», - заявив суддя.

Таким чином, суд відхилив клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, котрі наполягали на обранні для Переломи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 150 мільйонів гривень.

Як повідомлялося, детективи НАБУ затримали колишнього голову наглядової ради Одеського припортового заводу Сергія Перелому 20 квітня у справі про завдання збитків ДП «СхідГЗК» на суму 17,28 млн дол. США. За версією слідства, він забезпечував координацію між компанією-посередником і ДП «СхідГЗК».

Перелома також відомий як фігурант іншого кримінального провадження - щодо завдання збитків ПАТ «Одеський припортовий завод» у розмірі 205 мільйонів гривень, розслідування якого детективи НАБУ завершили в грудні минулого року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-