Корчак просить не робити ажіотаж навколо реєстру е-декларацій

Корчак просить не робити ажіотаж навколо реєстру е-декларацій

Укрінформ
Реєстр е-декларацій унікальний, оскільки у нього одночасно вносять інформацію одні люди, а обробляють інші, тому не варто робити навколо нього ажіотаж та перенавантажувати систему.

Про це голова НАЗК Наталія Корчак сказала журналістам перед початком слухань у Комітеті Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви зробили ажіотаж над цим реєстром. Він непростий, тому що на відміну від усіх інших, які існують в України, він працює в режимі онлайн. І коли йде пікове навантаження, то в ньому не тільки збираються дані, а з ним ще й працюють. Всі заходять в реєстр, а все це є навантаженням", - сказала Корчак.

Вона зазначила, що такої системи ще не було, тому зараз дуже важко прогнозувати як буде розгортатися події.

"Але оскільки було поставлене завдання запустити його, ми із цим завданням впоралися в умовах, коли у нас не було ніякої технічної підтримки", - сказала голова Національного агентства з питань запобігання корупції.

При цьому вона поцікавилася у журналістів, чому вони так не реагують на ситуацію із сервісом оформлення та видачі паспортів, тим, що інколи не вдається зайти на сайті Верховної Ради або навіть тим, що у мобільному інколи не працює інтернет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-