Холодницький не виключає, що слідство у справі Охендовського продовжать

Холодницький не виключає, що слідство у справі Охендовського продовжать

Укрінформ
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький не виключає, що слідство у справі голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського може бути продовжене ще на 2 місяці.

Про це він сказав кореспондентові Укрінформу, відповідаючи на запитання, чи готова САП направити 14 квітня обвинувальний акт до суду.

"Поки що не направили, тому що детективи не завершили слідство, воно ще триває. Якщо є необхідність, то доведеться продовжувати слідство. Мені детективи обіцяли закінчити цю справу ще до лютого. Не змогли. Зараз будемо бачити. Я чекаю пропозицій детективів. Поки що їх немає, можливо, будуть завтра", - сказав Холодницький.

За його словами, голова ЦВК поки що залишається єдиним фігурантом справи про "чорну бухгалтерію" Партії регіонів, якому повідомлено про підозру.

Раніше керівник САП повідомляв, що слідство у справі голови ЦВК триватиме до 14 квітня.

Детективи НАБУ 13 грудня 2016 р. повідомили Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 ККУ ("Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище"). 

Як повідомлялося, наприкінці травня 2016 року колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак передав у НАБУ так звану "чорну бухгалтерію" ПР із зафіксованими виплатами на суму близько 2 мільярдів доларів. Пізніше копії "бухгалтерії" оприлюднив і нардеп Сергій Лещенко. У матеріалах фігурують відомі політики, міністри, депутати, судді, а також американський політтехнолог Пол Манафорт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-