Як краще приготуватися до Великодня: благодійні майстер-класи в

Як краще приготуватися до Великодня: благодійні майстер-класи в "Українському домі"

Укрінформ
Великодній ярмарок відбудеться з 13 по 15 квітня в "Українському домі", кошти від продажу виробів, виготовлених у «Благодійній майстерні», які будуть передані в дитячі будинки.

Про це повідомляється на сайті Українського дому.

"Кожна господиня вирішує, яким рецептом скористатися, випікаючи паски, яким орнаментом оздобити пасхальний рушник та кошик до свята, як прикрасити оселю та розмалювати нарядні писанки... Все це протягом трьох днів можна придбати, опанувати, скуштувати, змайструвати, приміряти в Українському домі під час проведення з 13 по 15 квітня Всеукраїнського благодійного Великоднього ярмарку", - йдеться у повідомленні.

На ярмарку свою продукцію представлять підприємства харчової промисловості, обласні культурні центри, народні майстри, магазини подарунків, сувенірні компанії та творчі майстерні.

В рамках заходу працюватиме «Благодійна майстерня», де кожен зможе долучитися до добрих справ і за допомогою народних майстрів опанувати ази українських ремесел та відвідати сучасні майстер-класи.

Також під час ярмарку відбудеться збір продуктів харчування та коштів від продажу виробів, виготовлених у «Благодійній майстерні», які будуть передані в дитячі будинки.

Ярмарок працюватиме з 11:00 до 19:00, вхід вільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-