Поліція проігнорувала виклик до будинку Гонтаревої – Нацбанк

Поліція проігнорувала виклик до будинку Гонтаревої – Нацбанк

Укрінформ
Сьогоднішня акція протесту біля будинку голови Національного банку є черговою спробою здійснити тиск на політику НБУ та особисто Валерію Гонтареву.

Про це йдеться у коментарі прес-служби Нацбанку.

"Ця чергова акція, учасниками якої стали невідомі молоді дівчата та журналісти – загалом до 20 осіб, у тому числі журналісти каналу, пов’язаного із екс-акціонерами ПриватБанку, є черговою спробою здійснити тиск на політику Національного банку та особисто Голову НБУ Валерію Гонтареву", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, сьогодні вранці декілька молодих осіб намагалися перешкодити виїзду на роботу Валерії Гонтаревої, заблокувавши проїзд її автомобілю, та умисно пошкодили належне їй майно.

"З огляду на порушення, готується відповідна заява про злочин до правоохоронних органів. Ми також вимагатимемо вжити заходів у зв’язку з безпрецедентною бездіяльністю Національної поліції України, яка проігнорувала виклик на місце подій", - зазначили у прес-службі.

"Національний банк завжди відкритий до діалогу із громадськістю та готовий надати роз’яснення та інформацію у законний та конструктивний спосіб. Для цього учасникам акцій, які бажають діалогу, не потрібно влаштовувати показові вистави для подальшого розповсюдження у російських соціальних мережах, зокрема "ВКонтакте", - додали в НБУ.

Фото: Національний корпус

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-