У Львові хабарники-високопосадовці  вийшли на волю під солідні застави

У Львові хабарники-високопосадовці вийшли на волю під солідні застави

Укрінформ
Затриманий на хабарі начальник Львівського СІЗО сплатив заставу у розмірі 300 тис. грн та перебуває на лікарняному.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила речниця Військової прокуратури західного регіону Юлія Галущак.

«Затриманий на хабарі начальник Львівського СІЗО Богдан Гальчишак сплатив на рахунок Шевченківського районного суду заставу у розмірі 300 тис. грн та перебуває на лікарняному», - зазначила Галущак.

Як повідомляв Укрінформ, 15 березня начальника Львівського СІЗО Богдана Гальчишака затримали на хабарі у 54 тис. грн. Після затримання йому провели операцію на серці.

Ще один чиновник - заступник начальника Львівської митниці Володимир Шокало, якого затримали 18 березня при спробі дати хабар у розмірі 40 тис. доларів, вніс на рахунок Шевченківського районного суду заставу у розмірі 1 280 тис. грн.

Нагадаємо, справа із цим митником тягнеться ще від січня 2017 року. Тоді чоловіка затримали при отриманні хабара у розмірі 15 тис. доларів.

Кошти в розмірі 40 тис. дол. призначалися військовому прокурору Львівського гарнізону Владиславу Савинцю за непритягнення до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження, що розслідується прокуратурою гарнізону.

Окрім того, митник обіцяв надавати щомісячно 10 тис. доларів за неперешкоджання у здійсненні його протиправної діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-