"Землі Злочевського": державі повернули ділянку в Голосіївському парку

Укрінформ
Прокуратура Київської області в апеляційній інстанції відстояла свою позицію щодо скасування незаконного рішення місцевого суду про відмову в задоволенні позовних вимог прокурора щодо витребування земельної ділянки площею 0,15 га вартістю понад 1 млн грн, яка розташована на території парку "Голосіївський".

Про це повідомляється у вівторок на сайті ГПУ.

"Установлено, що родичі колишнього високопосадовця із Міністерства екології України набули у приватну власність вказану земельну ділянку лісогосподарського призначення, так званого Біличанського лісу, який на даний час є Національним природним парком "Голосіївський", - йдеться у повідомленні.

Як додали у ГПУ, завдяки принциповій позиції прокуратури Київської області земельну ділянку витребувано із незаконного володіння та повернуто державі.

Зі свого боку, прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, яка на своїй сторінці у Фейсбуці опублікувала посилання на це повідомлення Генпрокуратури, зазначила, що йдеться про родичів колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.

"Чергова зрада по Злочевському не пройшла", - зазначила вона. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-