НАБУ завершило розслідування щодо розтрати в Рахунковій палаті

НАБУ завершило розслідування щодо розтрати в Рахунковій палаті

Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро України завершили досудове розслідування стосовно голови та члена Рахункової палати України. Підозрюваним та стороні захисту відкрито доступ до матеріалів кримінального провадження.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ.

Голові Рахункової палати інкримінують зловживання владою або службовим становищем, а члена палати, головного контролера – директора департаменту з питань агропромислового комплексу – підозрюють у привласненні і розтраті шляхом зловживання службовим становищем.

За версією слідства, у період з січня 2014 року по березень 2015 року голова Рахункової палати, діючи в інтересах головного контролера – директора департаменту з питань АПК Рахункової палати України, шляхом підготовки та підписання службових документів вчинив умисні дії, наслідком яких стало протиправне відчуження двокімнатної службової квартири в новобудові міста Києва у приватну власність її родича.

Водночас родичу повідомлено про підозру та, через ухилення від слідства, його оголошено в розшук.

Як відомо, 16 листопада 2016 року детективи НАБУ спільно з прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру голові та члену Рахункової палати України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-