Британець видав книгу про російську агресію в Україні

Британець видав книгу про російську агресію в Україні

Укрінформ
Британський політолог українського походження Тарас Кузьо видав книгу під назвою "Війна Путіна проти України". Автор заявив, що це перша книжка англійською мовою, яка представляє проукраїнський погляд на російську агресію проти України.

Про це Тарас Кузьо сказав під час прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У книжці "Війна Путіна проти України" я зібрав 300 наукових видань, які друкувалися на Заході. Більшість міжнародних експертів і авторів ніколи не бували в Україні та в зоні АТО, і взагалі мало інформації можна знайти в їхніх матеріалах. Це перша книжка, яка буде друкована на Заході, що стосується цих подій в Україні. Також буде електронна версія книги", - сказав Кузьо.

Він зазначив, що книга є результатом трирічних досліджень багатьох поїздок на схід України і в зону АТО.

За словами автора книги, це перша англомовна книга, що представляє "проукраїнський" погляд на конфлікт на Донбасі та зосереджує увагу на ключовій проблематиці національної ідентичності, яку на Заході переважно ігнорують. Автор у своїй книжці фокусується на національній ідентичності як центральному факторі, що лежить в основі конфлікту.

Книжка складається з 11 розділів і включає в себе, зокрема, широкий аналіз російського націоналізму, шовінізму, антисемітизму, питань історії Донбасу, організованої злочинності, національної ідентичності.

Фото: Шамкін Данііл

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-