Суддя у справі Пасішника взяла самовідвід

Суддя у справі Пасішника взяла самовідвід

Укрінформ
Суддя Солом'янського районного суду Олена Курова взяла самовідвід у справі колишнього виконавчого директора, виконувача обов'язків заступника голови правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Пасішника.

Про це інформує прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у Фейсбуці.

"Суд розглянув та задовольнив клопотання про самовідвід судді Курової О.І. в зв'язку з чим розгляд провадження відкладено на невизначений строк до визначення автоматичною системою третього судді до складу суду", - йдеться у повідомленні.

У Спеціальній антикорупційній прокуратурі зазначили, що 23 лютого у Солом’янському районному суді міста Києва відбулося підготовче судове засідання у кримінальному провадженні за обвинуваченням Пасішника в незаконному впливі на посадову особу.

Як повідомлялося, детективи НАБУ 3 лютого 2016 року зареєстрували кримінальне провадження за фактами, озвученими міністром економічного розвитку і торгівлі Айварасом Абромавичусом щодо можливого втручання в роботу міністерства з боку першого заступника лідера фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка та деяких інших народних депутатів. 22 квітня 2016 Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою до Солом’янського районного суду міста Києва скеровано обвинувальний акт відносно Пасішника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-