Марш Гідності та мітинг під Радою пройшли без грубих порушень - Шкіряк

Марш Гідності та мітинг під Радою пройшли без грубих порушень - Шкіряк

Укрінформ
Багатотисячний марш Національної Гідності та мітинг біля Верховної Ради України пройшли без грубих порушень у відповідності до законів.

Про це у Фейсбуці повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Марш Гідності, організований Національним корпусом, ВО "Свобода" та Правим сектором, пройшов відносно спокійно і без виникнення позаштатних ситуацій. Жодних грубих правопорушень не зафіксовано, затриманих немає", - написав він.

За словами Шкіряка, мітинг під ВР та мирна хода загалом відбувалися у відповідності до законів та Конституції України. "Дякуємо за розуміння всім учасникам та організаторам заходу", - зазначив радник міністра.

При цьому Шкіряк повідомив, що наразі підрозділи Національної поліції та Нацгвардії продовжують працювати в штатному режимі. "Ситуація в столиці спокійна і знаходиться під повним контролем правоохоронних органів", - запевнив він.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві пройшов марш, участь у якому взяли близько 7 тисяч осіб. Порядок забезпечували 6 тисяч поліцейських. Учасники маршу під стінами Верховної Ради запалили димові шашки та фаєри.

Організатори маршу висунули кілька вимог до влади: зупинити торгівлю з окупованими територіями - так званими "ДНР/ЛНР", не приватизовувати стратегічні та прибуткові підприємства, не скасовувати мораторій на торгівлю українською землею та припинити підвищення тарифів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-