У центрі Києва - марш націоналістів

У центрі Києва - марш націоналістів

Фото
Укрінформ
На Майдан Незалежності розпочинається марш Національної Гідності. 

Понад 7 тисяч людей уже сформувалися у колону, початок якої на вул. Інститутській. Тягнеться колона аж до вул. Хрещатик, повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події.

Організатори маршу - Національний корпус, ВО "Свобода" і "Правий сектор".  Кожна з організацій вийшла на мітинг зі своїми прапорами.

Наразі на Майдані Незалежності спокійно, жодних провокацій з боку мітингувальнриків не відбуваються. Люди гуртуються в окремі колони та готуються до початку мітингу.  Учасники маршу продовжують підходити.

Наразі рух на вулиці Хрещатик до перехрестя з вулицею Богдана Хмельницького залишається перекритим.  Охорону громадського порядку забезпечують правоохоронці - співробітники Нацгвардії і Нацполіції.

Організатори маршу висувають декілька вимог до влади: припинити тарифний "геноцид", не приватизовувати стратегічні та прибуткові підприємства, не скасовувати мораторій на торгівлю українською землею та зупинити торгівлю з окупованими територіями - так званими ДНР/ЛНР. 

Загалом у марші беруть участь близько 10 тисяч осіб. 

Як повідомляв Укрінформ, останніми днями в мережі Інтернет значно зросла кількість пропозицій, спрямованих на платне залучення громадян до протестних заходів, що плануються на 20-22 лютого в Києві. Зокрема, в соціальній мережі "ВК" активно поширюються пости - практично однакові, в яких пропонують гроші (250 грн/день, 600 грн/доба) - за участь в акціях протесту у центрі столиці.

Фото: Володимир Тарасов, Віталій Сич

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-