В'ятрович про скасування свят: Прийшли сотні листів з погрозами і пропозиціями

В'ятрович про скасування свят: Прийшли сотні листів з погрозами і пропозиціями

Укрінформ
Законопроект про скасування свят винесено на громадське обговорення і до початку травня парламенту буде запропонований компромісний проект.

Про це глава Інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович сказав в інтерв'ю Лига.net.

За його словами, скасування деяких свят не викликало "невдоволення" в суспільстві, а ініціатори законопроекту врахують усі побажання.

“Враховуємо. Я б сказав, що це викликало не невдоволення, а жарку принципову дискусію, але саме цього ми і добивалися. Цей проект винесено на обговорення, і те, що проходить дискусія - це добре. Нам вже сотні листів надійшло - і з осудом і погрозами, і з пропозиціями. Ми врахуємо раціональні та розумні пропозиції та конструктивну критику і до початку травня запропонуємо парламенту компромісний виважений проект", - каже В'ятрович.

Він зазначає, що йдеться не тільки про звичайні вихідні дні - "а про маркери тоталітарної пропаганди", нехай вже не у топонімах, але в нашому розпорядку року.

Читайте також: Українцям пропонують новий календар свят

З календарем-2017 спробують встигнути у квітні.

“Постараємося встигнути все зробити у квітні. Хотів би сподіватися, що вже в 2017-му традиція "дня солідарності трудящих всіх країн" піде в минуле", - пообіцяв Володимир В'ятрович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-