Прикордонники викрили схему легалізації автівок, викрадених в Євросоюзі

Прикордонники викрили схему легалізації автівок, викрадених в Євросоюзі

Укрінформ
Співробітники Держприкордонслужби України та Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова в рамках спільних міжнародних заходів викрили злочинну схему викрадення транспортних засобів у країнах Європейського Союзу.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"В результаті взаємодії оперативно-розшукового підрозділу Південного регіонального управління з представниками поліції Молдови на території суміжної країни викрито злочинне угруповання з числа молдавських громадян, яке спеціалізувалось на викраденні дорогих автомобілів", - йдеться у повідомленні.  

Як поінформували в МВС, викрадені автівки переміщували до Молдови під виглядом транспортних засобів, зареєстрованих на території України. Також проводилась заміна дійсних реєстраційних документів і номерних знаків за схемою "двійників", а саме –  на реально існуючі в Україні автомобілі. І вже в подальшому дорогі авто надавались в оренду фізичним особам на території Молдови.

За результатами спільних дій, на території Республіки Молдова ліквідовано міжнародну злочинну схему та вилучено чотири елітні автомобілі: "Range Rover" та три "BMW".

Наразі призначена експертиза. Також проводяться заходи щодо встановлення членів злочинної групи з числа громадян України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-