Князєва призначили головою Нацполіції

Князєва призначили головою Нацполіції

Оновлено
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував на Кабміні на посаду керівника Нацполіції Сергія Князєва.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я пропоную та вношу на ваш розсуд на посаду голови Нацполіції генерала поліції третього рангу Князєва Сергія Валерійовича", - сказав міністр внутрішній справ Арсен Аваков.

Учора ввечері глава МВС Арсен Аваков запропонував Кабміну кандидатуру Сергія Князєва на призначення голови Національної поліції. 

За словами Авакова, він обрав кандидатуру Князєва за результатами проведеного Консультаційного конкурсу, який проходив з 15 грудня 2016 року по 6 лютого 2017 року. В комісію конкурсу запросили трьох міжнародних експертів та трьох членів авторитетних неурядових організацій. Процедура конкурсу передбачала п'ять етапів.

До сьогодні генерал поліції Сергій Князєв очолював Департамент кримінального розшуку НПУ.

З 1995 року системно працював у кримінальному розшуку - від оперуповноваженого у Білій Церкві до начальника управління Кримінального розшуку в Київській області. Кандидат юридичних наук.

Останні три роки Сергій Князєв ефективно працював у найскладніших областях: очолював обласні управління поліції в Закарпатській, Рівненській, працював у Київській і Донецькій областях.

За мужність і героїзм, проявлені під час захисту суверенітету і територіальної цілісності України, в грудні 2014 року Князєв Сергій Миколайович нагороджений Орденом Данила Галицького.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-