Aliexpress скасував безкоштовну доставку в Україну

Aliexpress скасував безкоштовну доставку в Україну

Укрінформ
Китайський інтернет-ритейлер Aliexpress скасував безкоштовну доставку в Україну і Білорусь.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як йдеться в повідомленні, 7 лютого 2017 року (за тихоокеанським часом США) набирають чинності зміни внаслідок розробки нової політики Aliexpress у галузі логістики щодо Росії, України, Білорусі.

"Для Росії безкоштовна доставка залишається, якщо замовлення коштуватиме до 2 доларів. А для України і Білорусі тепер безкоштовної доставки не буде взагалі", - зазначають у компанії.

Як пояснили в Aliexpress, доставка і раніше була не безкоштовною, просто її вартість була настільки мала, що продавець включав її у вартість товару і вона була практично не відчутна для покупця.

"Спочатку така дешева безтрекова доставка була вигідна як покупцеві, так і продавцеві. Посилки хоча й не відстежувалися, але стабільно приходили. Але ситуація змінилася, коли тисячі посилок стали пропадати, не знаходячи своїх власників. Тисячі покупців відкривали спори, повертали гроші", - наголосили в Aliexpress.

У повідомленні зазначається, що нерідко нечесні покупці, отримавши безтрекову посилку, відкривали і вигравали спори, стверджуючи, що посилку вони не отримали.

"Щомісяця відсоток обману зростав. Тому Aliexpress розробив стратегію боротьби з таким явищем. Тепер усі посилки в Україну і Білорусь мають відстежуватися, мати трек-номер. А це можливо тільки за рахунок підвищення вимог до умов доставки і відповідно подорожчання", - йдеться в повідомленні.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-