У Петербурзі активісти готують пікети «Руки геть від Авдіївки»

У Петербурзі активісти готують пікети «Руки геть від Авдіївки»

Укрінформ
У неділю, 5 лютого, в центрі Петербурга на Невському проспекті пройдуть пікети, організовані Демократичним рухом "Солідарність", проти російської агресії на Донбасі.

Про це повідомляється в прес-релізі "Солідарності", наявному в Укрінформі.

"Руки геть від Авдіївки! У неділю, 5 лютого 2017 р., о 18:00 на Невському проспекті пройде акція протесту проти відновлення широкомасштабних військових дій РФ в Україні – масованих обстрілів Авдіївки. Формат - серія одиночних пікетів. Місце збору – на перетині Невського проспекту і Малій Садовій вулиці", - повідомляє "Солідарність".

У прес-релізі нагадується, що "обстріл Авдіївки – не єдине свідчення переходу війни в Донбасі в «гарячу фазу»", оскільки "йде розширення військової присутності РФ на Донбасі, про що свідчать колони військ і військової техніки, що надходять з території РФ , тільки 2 лютого на Донбас з Росії в'їхали кілька армійських колон – військові, продовжують обстріли на Маріупольському напрямку".

Організатори акції твердо заявляють, що «відповідальність за нові жертви, які зараз приносить Україна, яка обороняється від наступу агресора, лежить, в тому числі і на нас, громадян Росії». «Тому ми знову виходимо висловити свій протест проти російської військової агресії в Україні, проти брехні, що ллється зі сторінок прокремлівських видань і екранів телевізорів, що оббріхує український народ і перетворює окупантів в «героїв Росії». Ми виходимо за Авдіївку, на стороні її захисників. Ми бажаємо їм перемоги», - резюмує петербурзька «Солідарність».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-