Банду, яка обкрадала ювелірні крамниці, судитимуть на Хмельниччині

Банду, яка обкрадала ювелірні крамниці, судитимуть на Хмельниччині

Укрінформ
На Хмельниччині судитимуть чотирьох членів організованої злочинної групи, яка скоїла низку крадіжок у Хмельницькій та Вінницькій областях, заволодівши коштовностями на 5 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

"На Хмельниччині судитимуть чотирьох членів організованої злочинної групи за вчинення крадіжок на суму близько 5 млн грн... Встановлено, що вони упродовж березня-серпня 2016 року на території Хмельницької та Вінницької областей вчинили низку крадіжок та незаконно заволоділи майном потерпілих", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, злодії викрали ювелірні вироби з двох спеціалізованих магазинів на території зазначених областей. При цьому вони таємно пробиралися до суміжних із ювелірними магазинами приміщень, вибивали стіни і опинялися в крамниці.

Зазначають, що організатором злочинної групи був чоловік, який, маючи не зняту та не погашену судимість, діяв під прикриттям статусу депутата однієї з селищних рад Одеської області.

Зараз обвинуваченим обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою та застави.

За ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-