Через аварію на Черкащині затримуються 10 пасажирських поїздів

Через аварію на Черкащині затримуються 10 пасажирських поїздів

Укрінформ
На станції Кам'янка Одеської залізниці зерновози самовільно зрушили з місця та перекрили головні колії, внаслідок чого виникла затримка 10 пасажирських поїздів.

Про це повідомляє ПАТ «Укрзалізниця».

«Сьогодні, 26 січня, о 4:25 на станції Кам'янка регіональної філії «Одеська залізниця» з під'їзної колії ТОВ «АДМ Кам'янський елеватор» десять зерновозів (сім порожніх і три навантажених зерном) самовільно зрушили з місця. У результаті події сім вагонів зійшли з рейок, пошкодили контактні опори, разом з жорстким поперечним з'єднанням та перекрили головні колії», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, станом на 8 год. ранку поїзди пропускають по третій колії за допомогою тепловозної тяги. Через це затримуються 10 пасажирських поїздів: №110 Львів - Херсон, №120 Львів - Кривий Ріг, №732 Київ - Запоріжжя, №776 Київ - Харків, №70 Львів - Маріуполь, №11 Новоолексіївка - Київ, № 137 Одеса - Черкаси, № 73 Кривий Ріг - Москва, №739 Кривий Ріг - Київ та №733 Запоріжжя - Київ. Орієнтовний час затримки поїздів може скласти до 3 годин.

Наслідки сходу вагонів залізничники ліквідовують за допомогою відновлювальних поїздів. На відновленні контактної мережі працюють 36 електриків, а також фахівці безпеки руху, автоматики та зв'язку, будівельники, водії та ін.

Фахівці Укрзалізниці з'ясовують,  які порушення експлуатаційної технології допустило підприємство-утримувач колії на своїй під'їзній залізничній гілці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-