Ув'язнені бійці «Торнадо» не нападали на співробітників СІЗО — Чернишов

Ув'язнені бійці «Торнадо» не нападали на співробітників СІЗО — Чернишов

Укрінформ
Ув'язнені в Лук'янівському СІЗО екс-бійці роти «Торнадо» не нападали на співробітників СІЗО після того, як один з них відрізав собі частину вуха через невдоволення ходом слідства.

Про це на брифінгу в четвер заявив заступник міністра юстиції України Денис Чернишов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ніяких дій, нападів на співробітників СІЗО, начебто нападів і якихось дій з приводу захвату зброярні, такого не було — це плітки. Ситуація була керована з самого початку, але людина от зробила таку дію, щоб привернути увагу до своєї позиції відносно ходу слідства та суду», - заявив він, додавши, що поранений ув'язнений не мав жодних заперечень щодо дій конвою або співробітників СІЗО.

За словами Чернишова, екс-торнадівець відрізав собі частину вуха заточкою. Звідки він її узяв, заступник міністра не знає, лише припустив, що підслідний міг отримати її «під час судового засідання або після нього».

При цьому Чернишов наголосив, що названий інцидент стався в розподільчому відділенні слідчого ізолятора, коли ув'язнені прибули після участі в засіданні суду. Зокрема, він зазначив, що саме в розподільчому відділенні ув'язнених обшукують на предмет заборонених речей, щоб вони нічого не пронесли із собою до камер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-