Телеканал

Телеканал "1+1" назвав бенефіціара

Укрінформ
У телеканалу "1+1" немає боргів перед Приватбанком, а бенефіціаром телеканалу залишається Ігор Коломойський. 

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook гендиректор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко.

"30.12. Ліцензії ще немає. При цьому чому нам слід чекати до 6.01, ніхто не пояснив. Обіцянками про те, що все у нас вийде, і нам ліцензію видадуть - ситий не будеш і перевіряючим органам не покажеш", - зазначив він.

Він також сказав, що бенефіціаром телеканалу є Ігор Коломойський, і боргів перед ПриватБанком у "1+1" немає.

Раніше телеканал "1+1" заявив, що 29 грудня закінчується термін ліцензії на мовлення каналу, а Нацрада її не продовжує. Голова Нацради Юрій Артеменко підкреслив, що телеканал "1+1" має подати оновлену інформацію про кінцеві бенефіціари у зв'язку з націоналізацією ПриватБанку.

Гендиректор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко допустив, що ця ситуація пов'язана з позицією Адміністрації Президента, якій "не вигідно мати непідконтрольний медіаресурс".

В Адміністрації Президента заявили, що не втручаються у роботу Нацради і сподіваються, що канал "1+1" надасть інформацію про кінцевий бенефіціар і отримає бланк ліцензії. 

ТОВ "Телерадіокомпанія "Студія 1+1" знаходиться у власності кількох компаній, зареєстрованих на Кіпрі, Британських Віргінських островах і Белізі. Про це свідчать дані, оприлюднені безпосередньо телеканалом навесні цього року відповідно до закону про забезпечення прозорості власності ЗМІ. Кінцевим бенефіціарним власником станом на 31 грудня 2015 року є Ігор Коломойський, а власником істотної участі - Ігор Суркіс.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-