У Міноборони показали, як розвиватимуть армію до 2020 року

У Міноборони показали, як розвиватимуть армію до 2020 року

Укрінформ
Сьогодні, 27 грудня, в Міністерстві оборони презентували проект Державної програми розвитку ЗСУ на 2020 рік.

Про це під час брифінгу заявив заступник начальника Головного управління оборонного та мобілізаційного планування ГШ ЗСУ Микола Садеков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Державна програма розроблялася за участю представників офісу НАТО, офісу реформ МОУ, Ради волонтерів та іноземних радників", - сказав Садеков. 

За його словами, на сьогодні проект Державної програми пройшов етап міжвідомчого погодження та ухвалений на засіданні уряду. Наразі в оборонному відомстві чекають на затвердження Указом головнокомандуючого. 

Заступник начальника Головного управління оборонного та мобілізаційного планування ГШ зазначив, що проект Державної програми має реалізувати 5 основних цілей. 

"Створення єдиної системи логістики та тилового забезпечення, системи управління ЗСУ, удосконалення системи оборонного планування, удосконалення системи медичного забезпечення, розвиток служби у військовому резерві - 5 основних цілей Державної програми",  - сказав Садеков. 

Варто зазначити, що програма розроблена для виконання завдань, які визначені Стратегічним оборонним бюлетенем України. Розділи цієї Державної програми визначають мету та цілі розвитку ЗСУ, основні завдання окремих родів військ та бойові спроможності війська. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-