Марчук припускає, що на борту російського Ту-154 стався вибух

Марчук припускає, що на борту російського Ту-154 стався вибух

Укрінформ
Колишній міністр оборони України Євген Марчук висловив припущення, що на борту Ту-154 стався вибух. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook

«Якщо зв'язок з екіпажем пропав одночасно з пропаданням літака із радарів, то це може означати, що весь екіпаж (8 осіб) загинув одночасно і моментально. А це може означати, що відбувся вибух в чи близько до носової частини літака і весь екіпаж загинув раптово, або літак раптово розвалився і розгерметувався з якихось інших причин», - пише Марчук. 

Колишній очільник оборонного відомства додав, що у випадку розвалу літака з технічних причин, як правило, це починається не з носової частини, і екіпаж має секунди, щоб повідомити про подію. 

За словами Марчука, чорні скриньки знайти досить просто, адже вони подають імпульсні сигнали впродовж 30 днів, і відповідні пошукові прилади "чують" і "бачать" їх навіть із морської глибини до 1 кілометра. А на місці катастрофи глибина моря 70 метрів. Але залишається загадкою, чи розкриють росіяни справжню причину вибуху

«Так звані чорні ящики (в дійсності вони червоні) росіяни знайдуть швидко. Один із них пише всі переговори екіпажу між собою і землею, а другий фіксує дуже багато технічних параметрів літака впродовж усього польоту. Але чи повідомлять росіяни про істинну причину аварії - побачимо», - написав Марчук. 

Літак Ту-154 зник із радарів у неділю о 05:40 мск невдовзі після вильоту із Сочі. На його борту перебували військовослужбовці, представники ЗМІ, а також музиканти ансамблю імені Александрова, що летіли вітати з Новим роком авіагрупу ПКС Росії на авіабазі Хмеймім в Сирії. Згідно з уточненими даними, на борту Ту-154 перебувало 92 людини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-