Екс-чиновник Укрзалізниці за

Екс-чиновник Укрзалізниці за "п'яне" ДТП з Максом Левіним отримав два роки

Укрінформ
Колишнього чиновника "Укрзалізниці", який спровокував ДТП, в якому постраждала сім'я журналіста Макса Левіна, засудили до двох років ув'язнення.

Про це повідомляє ZN.ua.

"Колишнього начальника відділу вантажних перевезень "Укрзалізниці" Івана Федорка, що спровокував ДТП, в якому постраждала сім'я журналіста Максима Левіна, засудили до двох років обмеження волі", - вказується в повідомленні.

Як повідомила прес-служба ГУ НПУ у Київській області 12 грудня, суд також позбавив водія Audi Q7, визнаного винним у ДТП на трасі Боярка-Забір'я, права на керування автомобілем на два роки. "Слідчі передали всі матеріали в суд, який уже виніс законні обвинувальні вироки винуватцям скоєних ДТП. Тоді під час лобового зіткнення серйозно постраждали дружина і син журналіста", – уточнили в поліції.

Нагадаємо, 3 липня начальник відділу вантажоперевезень "Укразалізниці" Іван Федорко, перебуваючи в нетверезому стані за кермом свого автомобіля, рухаючись по дорозі на Боярку, в'їхав у машину журналіста Максима Левіна, у якій він їхав разом з дружиною та двома малолітніми дітьми. У зв'язку з інцидентом, голова правління "Укрзалізниці" Войцех Балчун усунув Федорка від виконання службових обов'язків, а незабаром керівництво компанії звільнило його з посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-