Гройсман: Сухопутні війська - надійний щит обороноздатності України

Гройсман: Сухопутні війська - надійний щит обороноздатності України

Укрінформ
Сухопутні війська є надійним щитом обороноздатності України і на їх основі створюється нова модель Збройних сил.

На цьому наголосив у своєму вітанні до Дня Сухопутних військ Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, повідомляє Урядовий портал.

«На сьогодні Сухопутні війська – це надійний щит обороноздатності нашої держави і на їх основі створюється нова модель Збройних сил», - зазначив Гройсман.

За його словами, рівень підготовки та бойовий досвід військовослужбовців в умовах російської збройної агресії проти країни високо оцінений як українською, так і міжнародною спільнотою. Гройсман зазначив, що  протягом неповних трьох років ведення бойових дій на Донбасі багато захисників загинули, відстоюючи територіальну цілісність країни. За особисту мужність та героїзм військовослужбовці Сухопутних військ удостоєні високого звання “Герой України”.

«Українські військовослужбовці також беруть активну участь у міжнародних операціях з підтримання миру і безпеки, перебувають у гарячих точках, захищають людей, які потерпають від збройних конфліктів», - нагадав Прем’єр.

Від імені уряду він висловив вдячність за чесну службу всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Сухопутних військ Збройних сил.

«Уся країна високо цінує вашу відданість виконанню свого обов’язку, з гордістю дивиться на вас, а ваш патріотизм, професіоналізм і мужність є взірцем для молодших поколінь», - підкреслив Гройсман.

Глава уряду побажав військовим та їхнім родинам міцного здоров’я, добробуту, злагоди, а головне – мирного неба над нашою країною!

Президент про військовослужбовців Сухопутних військ: Пишаюсь, що у нас є такі воїни!

Президент Петро Порошенко у Фейсбуці також привітав військовослужбовців із Днем Сухопутних військ Збройних сил України.

«Пишаюсь, що у нас є такі воїни! Зі святом!», - написав Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-